Wat doet ConCeption?

ConCeption BV was sinds 1994 de werkmaatschappij van Joke en Jan-Willem Grievink. Per 1-7-2024 wordt het bedrijf beëindigd. ConCeption als website-naam zal blijven bestaan als een online platform (verzamelpunt en contactpunt) voor alles wat Jan-Willem en Joke Grievink hebben gedaan en nóg doen, evenals een plek waar actuele en tijdloze content (blogs en artikelen), geschreven door Jan-Willem Grievink, toegankelijk blijven. Al meer dan 50 jaar is Jan-Willem actief in zowel de foodsector als ook in (christelijk) leiderschap.

Jan-Willem Grievink blijft actief in (en betrokken bij)

  • Het verkrijgen en uitdragen van inzichten in de foodbranche
  • Spreekbeurten en presentaties over de foodsector
  • Christelijk leiderschap voor kerken en organisaties
  • Preken in kerken en op ‘Events’
  • Les geven over alle veranderingen rond deze onderwerpen
  • Schrijven over deze onderwerpen

Joke Grievink is voor Jan-Willem altijd de rechterhand bij zijn activiteiten. Als boekhouder en office manager was zij de praktijk-ondersteuner van ConCeption en het FSIN. In Counseling trajecten van Jan-Willem verzorgt Joke diverse 1-op-1 gesprekken en geeft adviezen. Als Foodshopper en liefhebber van koken heeft Joke diverse concepten in zowel Foodretail en Foodservice geanalyseerd, in binnen- en buitenland.

Het FoodService Instituut Nederland

In 2003 is Jan-Willem (mede-)oprichter geweest van het het FoodService Instituut Nederland. Het FSIN is een Kennisinstituut voor de brede foodsector dat de strijd om het maagaandeel in kaart brengt. Zie www.fsin.nl. Sinds 2020 is Inga Blokker de directeur van het FSIN. 

Wil je meer weten over Joke en Jan-Willem, kijk op de pagina “meer over ons”

Jan-Willem is nog adviseur voor het FSIN en The Food Research Company, de organisatie van Inga Blokker die alle content voor het FSIN verzorgt en rapporten maakt en opleidingen en cursussen verzorgt. TFRC organiseert ook alle evenementen voor het FSIN.

Christelijk Leiderschap

Jan-Willem heeft (vanuit ConCeption) 11 jaar (parttime) gewerkt voor de Evangelische Omroep (1994-2005). Eerst als interim-directeur algemene zaken en daarna als interim hoofdredacteur voor alle bladen van de EO, waaronder Visie en Eva. Daar is ook zijn interesse ontstaan voor christelijk leiderschap. Hij schreef het Hands- en Hartsboek Christelijk Leiderschap waarin hij zijn ervaring (en kennis) in zowel seculier als christelijk leiderschap heeft gebundeld tot een compleet en praktisch bruikbaar handboek voor christenen in leiderschapsposities.

Je kunt dit boek (€20,-) nog bestellen door een mail te sturen aan joke@conception.nl