Wat is en doet ConCeption?

ConCeption BV is de werkmaatschappij van Joke en Jan-Willem Grievink. ConCeption bestaat sinds 1994. Maar al voor die tijd waren we actief in zowel de foodsector als ook in (christelijk) leiderschap.

ConCeption is gespecialiseerd in

  • Research in Food (consumentengedrag en formulebeleid)
  • Strategie-ontwikkeling in de foodsector (leveranciers)
  • Veranderingsprocessen en leiderschapsontwikkeling
  • Les geven over alle veranderingen

Het FoodService Instituut Nederland

In 2003 heeft Jan-Willem (met Capgemini-collega Enrique Figee) het FoodService Instituut Nederland opgericht. Het FSIN is een Kennisinstituut voor de brede foodsector dat de strijd om het maagaandeel in kaart brengt. Zie www.fsin.nl 

Wil je meer weten over Joke en Jan-Willem, kijk op de pagina “meer over ons”

Jan-Willem werkt nog steeds voor het FSIN via The Food Research Company, de organisatie van Inga Blokker die alle content voor het FSIN verzorgt en rapporten maakt en opleidingen en cursussen verzorgt. TFRC organiseert ook alle evenementen voor het FSIN.

Christelijk Leiderschap

Jan-Willem heeft vanuit ConCeption BV ook 11 jaar (parttime) gewerkt voor de Evangelische Omroep. Eerst als interim-directeur algemene zaken en daarna als hoofdredacteur voor de magazines van de EO. Daar is ook zijn interesse en ervaring ontstaan voor christelijk leiderschap. Hij schreef het Hands- en Hartsboek Christelijk Leiderschap waarin hij zijn ervaring (en opleiding) in seculier en christelijk leiderschap heeft gebundeld tot een compleet en praktisch bruikbaar handboek voor christenen in leiderschapspositie.

Je kunt dit boek (€20,-) nog bestellen door een mail te sturen aan joke@conception.nl

Joke Grievink heeft Jan-Willem altijd ondersteund met zijn activiteiten bij zowel ConCeption BV als het FSIN. Ze verzorgde de administratie, maar groeide door naar office manager en als praktijk-ondersteuner van ConCeption. Ook als het gaat om counseling verzorgt Joke diverse 1-op-1 gesprekken en adviezen.Als Foodshopper en liefhebber van koken heeft Joke diverse concepten in zowel Foodretail en Foodservice geanalyseerd, in binnen- en buitenland.