Wat doet ConCeption?

ConCeption BV is het bedrijf van Jan-Willem en Joke Grievink. Wij hebben ruime ervaring (en opleiding) in zowel de foodsector (Foodretail en Foodservice) als ook in (christelijk) leiderschap. We werken samen met het FoodService Instituut Nederland en The Food Research Company

Wij ‘weten’ hoe de toekomst van de foodsector gaat veranderen, hoe het ‘spel’ tussen de kopende consument (de foodshopper) en foodformules zich de komende jaren gaat ontwikkelen en welke gevolgen dat heeft voor de rest van de voedselketen.

Door onze ervaring helpen we bedrijven en organisaties naar een hoger niveau. Foto Shutterstock

Wij helpen directies en MT’s van bedrijven en organisaties om hun manier van leiding geven te verbeteren (counseling).

Wij helpen bedrijven om hun strategie te actualiseren, door middel van ervaring over de inhoud (content) maar ook door mee te denken over nieuwe product-markt-combinaties (dat is concepting)

Wij helpen bedrijven en organisaties om te veranderen (change)

Onze manier van werken is heel simpel: we hebben een schat aan ervaring en bewezen theoretische modellen. Die delen we graag met bedrijven en organisaties die beseffen dat ze een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.