Wat doet ConCeption?

ConCeption is het online platform waarop alle activiteiten en blogs van Jan-Willem en Joke Grievink, ook vanuit het verleden, zichtbaar worden gemaakt. Het bedrijf ConCeption BV bestaat vanaf 1-7-2024 niet meer vanwege de pensioenleeftijd van Jan-Willem. De BV bestaat niet meer, maar ConCeption blijft de website naam van zowel de actualiteit van activiteiten (en blogs) van Jan-Willem, alsook de historie. De zeer ruime ervaring (en opleiding) in zowel de foodsector (Foodretail en Foodservice) als ook in (christelijk) leiderschap blijven immers relevant. Als adviseur is Jan-Willem nog betrokken bij het FoodService Instituut Nederland en The Food Research Company

De expertise op terrein van ‘Food’ is vooral dat we ‘weten’ hoe de toekomst van de foodsector gaat veranderen, hoe het ‘spel’ tussen de kopende consument (de foodshopper) en foodformules zich de komende jaren gaat ontwikkelen en welke gevolgen dat heeft voor de rest van de voedselketen.

Met onze ervaring en inzichten heeft ConCeption bedrijven en organisaties geholpen naar een hoger niveau.
Foto Shutterstock

Wij hebben directies en MT’s van bedrijven en organisaties geholpen om hun manier van leiding geven te verbeteren (Counseling).

Wij hielpen bedrijven om hun strategie te actualiseren, door middel van ervaring over de inhoud (Content) maar ook door mee te denken over nieuwe product-markt-combinaties (dat is Concepting)

En daarnaast hebben we bedrijven en organisaties geholpen om te veranderen (Change)

Onze manier van werken was (en is) heel simpel: een schat aan ervaring en bewezen theoretische modellen. Die delen we graag met bedrijven en organisaties die beseffen dat ze een steuntje in de rug kunnen gebruiken.