ConCeption

Food-keten expertise - Veranderprocessen - Christelijk leiderschap

Wat doet ConCeption

ConCeption is een managementbureau dat zich bezig houdt met contentgerichte veranderprocessen in food en leiderschap. Dat doen we met een aantal kernkwaliteiten:

  1. FOOD CHAIN EXPERTISE. De voedselketen verandert sneller dan ooit tevoren. Grensvervaging tussen de kanalen: blurring. Tal van nieuwe concepten die de hele keten veranderen. Zowel voor Foodretail als voor Foodservice monitoren wij die veranderingen, vanaf het koopgedrag van consumenten, de effecten voor bestaande en nieuwe formules tot en met de effecten voor toeleverende partijen en de organisaties voor boeren en tuinders. Hier gaat het om inhoudelijke expertise en het ontwerpen en begeleiden van commerciële strategieën die tot positieve (gewenste) veranderingen kunnen leiden.
  2. CONCEPTEN BOUWEN. Vanuit onze expertise op gebied van de brede foodketen helpen we bedrijven en beleidsmakers om kansen voor toekomstige veranderingen te benutten. Dat doen we door open- en incompany MasterClasses te organiseren; management brainstorms te begeleiden; expert-colleges te verzorgen; beleidspraktijken te analyseren; veranderingsprocessen te begeleiden en diepte-interviews te houden.
  3. LEIDERSCHAP. ConCeption heeft ruime expertise op gebied van (christelijk) leiderschap en het opzetten en begeleiden van veranderprocessen voor (christelijke) organisaties.

In elk van deze sectoren zal ConCeption door middel van counseling en het ontwikkelen van leiderschap zowel inzicht als vaardigheden van cliënten vergroten.

Jan-Willem Grievink is naast directeur van ConCeption, ook de directeur van het FoodService Instituut Nederland (www.fsin.nl). Alle content voor het FSIN (en alle evenementen) wordt verzorgd door The Food Research Company (www.thefoodresearchcompany.com).

Actueel

Artikel05-06-2019:De lage prijzen kolder bij supermarkten

Dirk het goedkoopst en Aldi het duurst, kopten de kranten in mei 2019 naar aanleiding van...

Nieuws05-06-2019:Minder supermarkten, meer superants

De supermarkt is nog steeds teveel een systeem voor de grote boodschappen thuis. Die...

Nieuws13-07-2017:Blurring in volle vaart

Er zijn steeds meer formules die horeca en retail combineren. Het aantal is niet...

Nieuws28-07-2015:7 redenen waarom de foodsector verandert

De foodsector gaat drastisch veranderen. In de VS al volop zichtbaar. De crisis van de...

Wijsheid

Als je op handen wordt gedragen kun je niet meer met beide benen op de grond staan

Coachings kalender